Videosecurity е услуга, предлагана от „ИПС 7“ ЕООД, която представлява високотехнологичен оперативен център за денонощно видеонаблюдение на видеокамери по критерии зададени от клиента.

„ИПС 7“ ЕООД не извършва частна охранителна дейност по смисъла на Закона за частната охранителна дейност /ЗЧОД/ и Наредба 8121з-611/11.06.2018г.

Като администратор на лични данни, фирма „ИПС 7″ ЕООД спазва всички разпоредби на Закона за защита на лични данни /ЗЗЛД/ и Регламент (ЕС) 2016/679. Научете повече тук.

Като компания с дългогодишен опит в сферата на технологиите, предлагаме на нашите клиенти иновативни и ефективни решения:

 1. Оперативен център за денонощно видеонаблюдение – услуга, съобразена изцяло с индивидуалните изисквания и желания на клиента.
 2. Денонощно видеонаблюдение по индивидуално зададени клиентски критерии.
 3. Предоставяне на съвременна и високотехнологична техника на клиента.
 4. Проектиране, изграждане и конфигуриране на високотехнологични системи за видеонаблюдение и контрол. Услугата ни осигурява максимален ефект от монтираните камери.
 5. Възможност за избор на индивидуален план за видеонаблюдение от клиента.
  * „План за видеонаблюдение с повишено внимание“ означава, че обектът на клиента ще се наблюдава на 3 пъти по-голям екран, подпомогнат от софтуер с интелигентна детекция на движение и звук.
 6. Сключване на договор с минимален срок от 3 или 12 месеца, в зависимост от избрания план за видеонаблюдение.
 7. Договорите се сключват с фирма “ИПС7“ ЕООД.
 8. Поддръжка и обслужване на техниката за видеонаблюдение, в случай че клиентът е избрал план за видеонаблюдение, с техника предоставена от нас.
 9. Конфиденциалност, прозрачни и гъвкави условия.

 

Денонощен видеомониторинг:

 

 • Какво е видеомониторинг?

„ИПС 7“ ЕООД разполага с високотехнологичен оперативно-дежурен център, в който се извършва денонощно  видеонаблюдение и мониторинг на клиентските обекти. Услугата е изключително ефикасна и гарантира незабавно установяване на проблем и предприемане на съответните действия.

Нашите дежурни оператори:

 • установяват връзка с МВР, ПАБ, Спешна помощ и други;
 • установяват  връзка с охранителната фирма на обекта;
 • установяват връзка със собственика или възложителя;

За всеки клиент се изготвят индивидуални инструкции, съгласувани предварително и съобразени с изискванията и особеностите на обекта (изглед на камери за видеонаблюдение, лица за контакт, ситуация изискващи внимание).

 

 • Какво предлагаме?

При наличие на система за видеонаблюдение на обект, наш екип свързва Вашата система към нашият дежурен център.

При наличие на система за видеонаблюдение, нашият технически отдел има възможност да свърже системата към дежурният център, след направен оглед. Повечето съвременни системи за видеонаблюдение работят по сходни протоколи и интеграцията е възможна. При несъвместимост на системите, екипът ни може да даде предложение за подобряване качеството на Вашата система за видеонаблюдение.

При тази услуга няма минимум срок на договора.

 

При липса на система за видеонаблюдение на обект, предлагаме удобно решение за клиента.

Наш екип проектира, доставя и монтира цялостна система за видеонаблюдение, съобразена със специфичните изисквания на обекта, без да е нужно да закупувате нужната техника и без да заплащате за монтаж.

При тази услуга срокът на договора е минимум 12 месеца.

 

 

 • Какво получавате Вие?

Денонощно видеонаблюдение на Вашите обекти;

Възможност за индивидуални изисквания;

Достъп до системата за видеонаблюдение на всички устройства на клиента (мобилни телефони, компютри, таблети), чрез мобилно приложение на Вашето устройство с индивидуални данни за достъп.

Сигурност и обслужване от висококвалифициран в областта персонал;

Гарантирана дискретност и конфиденциалност;

Запис до 30 работни дни;