Videosecurity е услуга, предлагана от „ИПС 7“ ЕООД, която представлява високотехнологичен оперативен център за денонощно видеонаблюдение на видео камери по критерии зададени от клиента.

Предимства:

  • Оперативен център за денонощно видеонаблюдение.  
  • Денонощно видеонаблюдение по индивидуално зададени клиентски критерии. 
  • Проектиране, изграждане и конфигуриране на високотехнологични системи за видеонаблюдение и контрол.

За ИПС 7:

ИПС 7 е компания, развиваща се в сферата на IP комуникациите. Основните ни дейности са денонощен оперативен център за видеонаблюдение и контрол, изграждане на системи за видеонаблюдение на краен клиент, GPS проследяване и системите за контрол.

Индидвидуалният подход към всеки клиент и развитието на екипа ни в проектирането и изграждането на нестандартни решения, ни прави все по-мотивирани и разпознаваеми на пазара на интелигентните технологични решения.

През годините имаме успешно проектирани и изградени Противопожарни системиИнтерактивни системи за конферентни зали, професионални озвучителни системи за ресторанти и заседателни зали, системи за контрол на работното време, домофонни, видеодомофонни и алармени системи.

1

Сигурност

2

Иновации

3

Подход

4

Доверие

През изминалите години – основен принцип във всичко което правим, е гарантираната сигурност на клиентите ни. Приемаме всеки проект като предизвикателство за затвърждаване на постигнатото.

Следим тенденциите в системите за видеонаблюдение, и се стремим да сме в крак с най-добрите технологии на пазара. Използваме само най-утвърдените производители на техника. Гарант за нашето качество.

Индивидуалният подход е залегнал в основата на бизнес идеята на Videosecurity. Всеки клиент свързан към дежурнит център разписва своите строго индивидуални изисквания.

В сектор, подсигуряващ 24-часовото спокойствие на клиента, най-голямото признание за резултатите на услугата Videosecurity е гласуваното и оправдано дългогодишно клиентско доверие.

15

Години опит

357

Наблюдавани камери

23 254

Часа запис

Направи запитване

0882 500 020

Дружество с над 15 годишен опит в сферата на денонощното видеонаблюдение и изграждане на  системи за видеонаблюдение.

VIDEOSECURITY.BG e услуга, предлагана от ИПС 7 ЕООД