Видеонаблюдение и контрол

Видеонаблюдение, охрана и контрол на обекти

Услуги

Охрана и контрол на външен периметър

Охрана и контрол на външен периметър

Охранителните фирми съсредоточават усилия да пазят вътрешни помещения, но преди да се проникне в даден офис, дом или охранявано помещение нашите оператори ще сигнализират на нужните органи

Охрана и контрол на затворени помещения

Охрана и контрол на затворени помещения

Разберете какво се случва във Вашият дом или офис когато не сте там.

Строителни обекти

Строителни обекти

Охраната на строителни обекти винаги е предизвикателство за строителните фирми. Поставените хора не могат да обиколят целите обекти и това ги прави много лесни за достъп от външни лица. При реален видеоконтрол, възможността лица да злоупотребяват с този факт се свежда до минимум.

Деца

Деца

Всеки се притеснява за децата си – къде са, кога са се прибрали и дали са излезли за  училище. Ние може да Ви  уведомяваме и даваме писмени репорти за тях.

Възрастни хора

Възрастни хора

Чрез нашата услуга можете много лесно да следите възрастните хора от Вашето семейство. Подходяща услуга за тях е подсещането за прием на лекарства или посещение на лекар.

Бизнес контрол

Бизнес контрол

Видео контролът е най-оптималният начин да следите бизнеса си. Използва се във фабрики , складове, платени паркинги, ресторанти и много други.

Дом

Дом

Разберете кога , за колко време и как извършват наетите от вас хора и фирми дейностите за които им плащате. Видео наблюдението е подходящо за контрол на градинари, почистващи и охранителни фирми.

Заявете обаждане mail